Værd at vide

Før dig og din klasse skal til at booke en studentervogn til jeres studenterkørsel.

Værd at vide inden i booker

Vil vi anbefale jer at undersøge og sammenligne nedenstående, som vi prøver at beskrive så godt som vi kan. Dette er for at hjælpe dig og din klasse, så trygt kan booke en studentervogn og se frem til den store dag hvor I skal fejres på de danske veje og i gaderne.

Vi oplever hvert år, flere frustrerede og dybt ulykkelige studenter, som ringer til os da den studentervogn de har booket, ikke er mødt op af flere forskellige årsager. Så sent som i 2023 modtog vi op med 50 opkald fra elever som var blevet brændt af. Dette er så tragisk for I unge mennesker, som gerne skulle have en uforglemmelig dag som I ville tale om og huske i mange år frem.

Her er hvad vi anbefaler at klassen undersøger inden I booker en vogn, hvis I er i tvivl om hvilket firma klassen skal vælge. Da der jo er mange firmaer at vælge imellem, samt de forskellige tilbyder hvert noget unikt og forskelligt.

Værd at vide om studenterkørsel. Banner og pynt på studentervogn fra EventTrucks.dk Balloner og høj sikkerhed giver den mest trygge studenterkørsel

Vi har 21 studentervogne

Vi har backupvogn som er identisk i farverne og indretningen.

Vi syner vores studentervogne i April/Maj måned. Så vi ved de er iorden og kan bremse osv. Der er nogle firmaer som syner i August/Oktober, for derefter at sætte deres vogne i vinterhi. En ældre lastbil kan få problemer når de har holdt stille i et halvt år. Dermed øger man risikoen for defekter og i værste fald nedbrud.

Dette er ulovligt for alle firmaerne, da dette kræver alkoholbevilling.

Vi har fadølsanlæg på vores VIP vogne. Klassen skal selv medbringe en fustage øl.

Pas på! Man kan risikere at støtte et firma med sorte penge. Hvilket kan betyde at der ikke er forsikring på jer og evt. jeres chauffør.

Vi modtager ikke kontanter. Da vores firma giver vores chauffører rigtig løn plus feriepenge som man skal iflg. loven.

Det kan vi ikke udtale os om. Men vi synes det er vigtigt at man kan se hvilken pris man skal betale for den vare man ønsker at købe. Derfor har vi priser på vores hjemmeside.

Ja det kan man nemt. Undgå de portaler som tager op til 15% i bookingfee. Dette betyder at firmaerne højst sandsynligt har hævet deres priser, for at de stadig får den ønskede pris for deres vogn.

I kan nemt vente til starten af 2.g med at booke en studentervogn. Vi ved godt at der er portaler og andre firmaer som presser på at I skal skynde jer at booke allerede i 1.g. Men det er slet ikke nødvendigt.

Det er forskelligt fra firma til firma. Nogle kan tilbyde vogne fra 12.500kr og op til 65.000krVores studentervogne har samme pris uanset hvilken dag man vælger og uanset hvor mange elever man er i klassen.

Vores 3 typer vogne koster 26.000kr, 30.000kr og 35.000kr ved kørsel i Jylland og på Fyn. Der er tillæg ved kørsel på Sjælland for at matche vores konkurrenter derovre.

Det kan vi ikke svare på. Men vi ønsker selvfølgelig at give jer en bedre vogn med bedre lyd og højeste sikkerhed. Dette skulle gerne give klassen en bedre oplevelse.

Vi har CVR og offentligt regnskab. I 2022 havde vi underskud, grundet opbygning af 3 nye studentervogne og et opkøb af en konkurrent.

Vi har 3 servicevogne som er klar til at rykke ud med nyt udstyr fra vores lager. Vi har 3 servicevogne, da vi har studentervogne kørende i hele landet.

Vi har landets sikreste studentervogne. Vi har blandt andet følgende på vores vogne som ikke er et lovkrav: Skridsikker trappe, gelændere, stænger i siderne med 20 cm mellemrum og nødudgang. Udover dette er vores vogne bygget op i stål. Så I kan trygt feste løs og ikke falde af vores vogne.

Prøv og søg på firmanavnet som I overvejer at booke hos.

Mange firmaer får fjernet dårlige anmeldelser på Trustpilot. Så hvis man vil se om de får dårlige omtale, skal man holde øje med dem i løbet af studenter ugen. Da firmaer kan få fjernet dårlige anmeldelser 3 dage efter de har modtaget anmeldelsen.

Kontakt os for at booke en studentervogn - studenterkørsel og fejring af studenter med EventTrucks.dk Her ses en tradition med en ølbong når man kommer hjem til sin familie. trygt og sikkert på vores studentervogne

EventTrucks ApS

Vi håber at dig og din klasse kan bruge noget af det ovennævnte og have det med i overvejelserne inden I tager jeres endelige beslutning og booker en studentervogn hos et pålideligt firma.

Scroll to Top