Cabrioletbussen fra EventTrucks ApS

Danmarks største Mercedes cabriolet

Partybussen

Det som er unikt ved vores partybus, som i daglig tale omtales Cabrioletbussen er, at I kan holde jeres festkørsel under åben himmel. Der er meget få andre køretøjer som kan klare dette. Cabrioletbussens tag kan rulles frem, og bussens vinduerne kan fjernes. I får samme effekt som kørsel i en studentervogn. Vind i håret og opmærksomhed fra dem I kører forbi. Cabrioletbussen er den eneste af sin slags i Danmark. Begynder det at regne, kan vi hurtigt sætte taget på og montere vinduerne. Vi medbringer selvfølgelig vinduerne under kørslen.

Vores partybus er indregistreret som turistbus i Danmark og godkendt til persontransport. Den er godkendt til transport af 41passagerer (35 siddende og 6 stående).
Partybus som den så ud i Tyskland inden den kom til Danmark og blev omdøbt til cabrioletbussen fra EventTrucks.dk

Hvad bruges den til?

Cabrioletbussen kan for eksempel bookes til: firmafest, polterabend, bryllupskørsel, gallakørsel, sommerfest, fødselsdag, karneval, paradekørsel, festival, skoleafslutning, sidste skoledag, studenterkørsel, konfirmation, Blå Mandag, klassefest, optog, byfest, strandfest, reklame, udstilling, messer, konferencer og andre lignende events og festkørsel der I ønsker at leje et unikt køretøj.


Få den samme oplevelse som under en studenterkørsel – en rullende fest, sammenhold, vind i håret, muligheder at danse og fyre den af imens man kører – og få opmærksomhed fra dem man kører forbi.

partybus - cabrioletbus fra EventTrucks.dk Danmarks største Mercedes cabriolet. polterabend, fødselsdag og firma arrangement.

Før I booker bussen

Studentervogn - studenterkørsel og fejring af studenter med EventTrucks.dk Her ses en tradition med en ølbong når man kommer hjem til sin familie. trygt og sikkert på vores studentervogne. Her er skridsikker trappe med gelænder standard

Den er den eneste af sin slags i Danmark

Cabrioletbussen er et unikt stykke køretøj. Den er den eneste af sin slags i Danmark. Vores Mercedes bus kørte fra 1982 til 1995 som en alm. lukket bybus i Berlin. Vi har dokumentation på at den i efteråret 1994 kørte på fast rute i det centrale Berlin mellem for eksempel Reichstag, Unten den Linden og Alexanderplatz. I 1995 blev den ombygget til sightseeing bus på et centralværksted i Berlin. I den forbindelse blev den konverteret til en bus med åbent tag. Mellem 1996 og 2005 kørte den som sightseeing bus i Dresden. I 2006 var den promotion bus under fodbold VM i Tyskland. Cabrioletbussen blev indregistreret i Danmark i 2014.

I løbet af 2024 vil bussen blive udsat for en makeover. Således at den bliver matsort, med røde sæder og hvidt tag. Så der er en “rød tråd” i vores koncept med studentervognene.

Skriv til partybus@eventtrucks.dk for et uforpligtende tilbud.

studenterkørsel på en studentervogn fra EventTrucks.dk Her af der fest med glade studenter fra Christianshavns Gymnasium. røde STX studenterhuer ses overalt i studenterugen.
Scroll to Top