Vores garanti er jeres tryghed

Husk at tjekke hvilken service, tryghed og garanti I får med i prisen hos vores konkurrenter. Hos EventTrucks ApS, er der både backupvogn, servicevogne, mekanikere og vaskehold.

Tænk jer om inden I vælger studentervogn

Hos EventTrucks ApS er det ekstremt vigtigt for os, at fortælle hvad man får med i prisen hos os. Da vi desværre bliver kontaktet af andre klasser hvert eneste år, som der står og mangler en studentervogn på dagen, hvor de ellers skulle fejres. Da deres vogn fra en af konkurrenterne aldrig er dukket op.

Derfor er det vigtigt for os, at prøve at få I unge mennesker til at undersøge hvilken tryghed I får med når der skal bookes en studentervogn. Inden vi kommer til hvad vi tilbyder af service og dermed giver jer en ekstra tryghed. Vil vi minde jer om at undersøge og sammenligne de firmaer som I har med i overvejelserne.

Garanti hos EventTrucks.dk Vi har servicevogne, servicehold, mekanikere, Citroën berlingo med logo og reklame giver tryghed for studenterne når de har booket en studentervogn og er i gang med studenterkørsel i studenterugen

Google er jeres ven

Vi har valgt at sætte fokus på vores tryghed og garanti. For når man skal finde den rigtige studentervogn og det rigtige firma, er det ekstremt vigtigt at man undersøger hvilken service der er med i prisen, for at jeres studenterkørsel kan gennemføres så trygt og problemfrit som muligt. Husk samtidigt at sammenligne anmeldelser, hvis man er i tvivl om hvilket firma man skal vælge ud af dem som man har med i overvejelserne. Til sidst husk at Google er jeres ven. Så kan man se om et af de firmaer man overvejer har god eller dårlig omtale i medierne, på de sociale medier og Trustpilot. Selvom man skal huske på at firmaer nemt kan få fjernet dårlige anmeldelser.

indretning af en standardvogn fra EventTrucks.dk studentervogn og studentervogne med højeste sikkerhed. diskolys, røgkanon og kæmpe anlæg. polstrede bænke

Vores garanti, jeres tryghed

Hos EventTrucks ApS har vi følgende ekstra service, som vi kalder en garanti for at få gennemført jeres studenterkørsel så problemfrit og trygt som muligt.

  • Vi har en backupvogn som rykker ud, i tilfælde af et alvorligt nedbrud som ikke kan ordnes på stedet.
  • Vi har servicevogne som rykker ud, hvis man er så uheldig at der skulle være en defekt højtaler eller andet udstyr. Vi har 3 stk. servicevogne, da vi kører studenterkørsel i hele landet.
  • Vi har mekanikere som rykker ud, ved mindre mekansike problemer.
  • Vi har vaskehold som rengøre og klaregøre vores studentervogne om natten. Så man ikke kan se der har været en fest på vognen dagen før.
  • Vi har i 2023 været i 21 tungvognskontroller, der var intet at komme efter. Politiet gav os stor ros for at have styr på reglerne.

I de 5 år vi har været med i branchen har vi endnu ikke måtte aflyse en kørsel grundet nedbrud. Vores backupvogn er identisk med den studentervogn man har booket. Det vil sige, samme farver, indretning og sikkerhed.

studenterkørsel på en studentervogn fra EventTrucks.dk Her af der fest med glade studenter fra Christianshavns Gymnasium. røde STX studenterhuer ses overalt i studenterugen.
Scroll to Top