Studenterkørsel med EventTrucks ApS

Her kan I trygt feste løs, på landets sikreste studentervogne.

Er du på udkig efter den absolut sikreste studenterkørsel?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har landets sikreste studentervogne. Dette betyder at I trygt kan feste løs på alle vores studentervogne. Hos os skal man ikke bekymre sig for eller frygte at én af klassekammeraterne kan falde ud af studentervognen og komme alvorligt til skade, da dette ikke er muligt.

Studenterkørsel i hele Danmark

Her hos EventTrucks ApS kører vi hvert år hundredevis af studenterkørsler i hele Danmark. Vi er ekstremt stolte af, at vi er et af de foretrukne firmaer, når der skal bestilles og bookes studenterkørsel i hele landet. Vores studentervogne og sikkerhed er yderst efterspurgte i hele landet, derfor skal man være tidligt ude, hvis man ønsker at booke en af vores studentervogne en bestemt dato.

Sikkerheden er vores varemærke

Her hos EventTrucks ApS går vi ekstremt højt op i sikkerheden. Vores sikkerhed er tryghed for jeres familier. Så de trygt kan gøre klar til at modtage studentervognen og hele klassen. Derfor er vi yderst taknemlige over den ros og feedback vi modtager hvert år fra både familierne og klasserne. I kan læse mere om vores sikkerhed her.

Yderst dedikerede og professionelle chauffører

Hos EventTrucks ApS har vi ét fokus, og det er studenterkørsel. Med andre ord er det vores primære aktivitet, som vi i virksomheden beskæftiger os med. Det sikrer jer en unik oplevelse, hvor vores ekspertise indenfor området får lov til at skinne igennem i form af en helt fantastisk oplevelse for jer. Vores studentervogne bruges udelukkende til studenterkørsel, og derfor er de designet med henblik på at give jer den sikreste, fedeste og vildeste oplevelse.

En stor del af oplevelsen, når du og din klasse skal på studenterkørsel, er chaufføren. Alle vores chauffører er yderst dedikerede og professionelle. Derudover er de alle klar på at skabe en fantastisk fest for jer.

Punktlighed er yderst vigtigt, og derfor er det alfa og omega, at studentervognene kommer afsted fra de enkelte destinationer i tide. Men bare rolig, dette er et ansvar som vores chauffører overholder ud fra den ruteplan I har udarbejdet.

Scroll to Top