Cabrioletbussen fra EventTrucks ApS

Danmarks største Mercedes cabriolet

Cabrioletbussen

Det som er unikt ved vores partybus, som i daglig tale omtales Cabrioletbussen er, at I kan holde jeres festkørsel under åben himmel. Der er meget få andre køretøjer som kan klare dette. Cabrioletbussens tag kan rulles frem, og bussens vinduerne kan fjernes. I får samme effekt som kørsel i en studentervogn. Vind i håret og opmærksomhed fra dem I kører forbi. Cabrioletbussen er den eneste af sin slags i Danmark. Begynder det at regne, kan vi hurtigt sætte taget på og montere vinduerne. Vi medbringer selvfølgelig vinduerne under kørslen.

Vores partybus er indregistreret som turistbus i Danmark og godkendt til persontransport. Den er godkendt til transport af 41passagerer (35 siddende og 6 stående).

Hvad bruges den til?

Cabrioletbussen kan for eksempel bookes til: firmafest, polterabend, bryllupskørsel, gallakørsel, sommerfest, fødselsdag, karneval, paradekørsel, festival, skoleafslutning, sidste skoledag, studenterkørsel, konfirmation, Blå Mandag, klassefest, optog, byfest, strandfest, reklame, udstilling, messer, konferencer og andre lignende events og festkørsel der I ønsker at leje et unikt køretøj.

Få den samme oplevelse som under en studenterkørsel – en rullende fest, sammenhold, vind i håret, muligheder at danse og fyre den af imens man kører – og få opmærksomhed fra dem man kører forbi.

Før I booker bussen

Den er den eneste af sin slags i Danmark

Cabrioletbussen er et unikt stykke køretøj. Den er den eneste af sin slags i Danmark. Vores Mercedes bus kørte fra 1982 til 1995 som en alm. lukket bybus i Berlin. Vi har dokumentation på at den i efteråret 1994 kørte på fast rute i det centrale Berlin mellem for eksempel Reichstag, Unten den Linden og Alexanderplatz. I 1995 blev den ombygget til sightseeing bus på et centralværksted i Berlin. I den forbindelse blev den konverteret til en bus med åbent tag. Mellem 1996 og 2005 kørte den som sightseeing bus i Dresden. I 2006 var den promotion bus under fodbold VM i Tyskland. Cabrioletbussen blev indregistreret i Danmark i 2014.

I løbet af 2024 vil bussen blive udsat for en makeover. Således at den bliver matsort, med røde sæder og hvidt tag. Så der er en "rød tråd" i vores koncept med studentervognene.

Skriv til partybus@eventtrucks.dk for et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top